Hardlopen zonder blessures

Hoe ziet jouw waardevolste hardloopleven eruit?

Sta je daar weleens bij stil?

Hardlopen zonder blessures

Waar je niet bij stil hebt gestaan toen je met hardlopen begon, is een van de vervelende aspecten “Blessureleed”. Daarom heb ik specifiek voor hardlopen de 7 gouden stappen methode ontwikkeld. Hardlopen is een sport die je gemakkelijk in het dagelijkse leven kunt toepassen. Het is laagdrempelig, betaalbaar, en zeer effectief voor je gezondheid, mits je het goed gebruikt. Met pijn in mijn hart kijk ik naar de vele blessures die hardlopers oplopen. Hiervoor heb ik een methode ontwikkeld.

Een Succesvoller Hardloper Zijn

Succesvol hardlopen creëer jezelf. Creëer jouw best hardloopleven, jouw nieuwe werkelijkheid. Creëer wat jij wilt bereiken, jouw droom. Jij staat aan het roer en jij bepaalt jouw succes. Jij ben de creator. Succesvol zijn is persoonlijk. Maar wat te doen als blessureleed succesvol hardloper zijn in de weg staat.

Ik help hardlopers binnen 3 tot 6 maanden blessurevrij te kunnen hardlopen om zo hun dromen te verwezenlijken. Om zo een Succesvolle hardloper te zijn naar jou wens. Ongeacht Welke Buitengewone Droom Je Ook hebt Marathon lopen, vanuit huis hardlopen, simpelweg je prestatie willen verbeteren of de wens om hardloopwedstrijden te lopen.

De methode is gebaseerd op twee belangrijke aspecten: Innerlijk Kracht en Optimale Doorbloeding in de Kleinste Haarvaten. Het gaat om het ontdekken van je innerlijk kracht en wat voor invloed jouw manier van denken heeft op jou succesvolle hardlopen leven. En! Het belang van de kleinste haarvaten in het lichaam en de invloed van een functionerende microcirculatie (kleine haarvaten) op je gezondheid en daarmee ook op je hardlopen. 

Waarom is er eigenlijk zoveel blessureleed onder de hardlopers. Omdat hardlopers niet bewust zijn. Niemand heeft je dat verteld en geleerd toen je ging hardlopen. Hoe kun je hardlopen zonder blessures realiseren? Het is jezelf opnieuw creëren, je hersenen trainen en blijven doen. De eerste gouden stap om hiermee te beginnen is: gratis het ebook “ Doorbraak” hardlopen zonder blessures” aanvragen.
Gratis ebook

"7 Gouden Stappen"

Ik help hardlopers binnen 3 tot 6 maanden blessure vrij te kunnen hardlopen.
Aanmelden

BEMER Partner Hardlopen zonder blessures Assen, Groningen,, Noord Nederland

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram