Special Direct SellingBewust worden van betekenis zijn

Special Direct Selling

 

Het werken in de Special Direct Selling Sector (directe verkoop) is bijzonder, omdat je als zelfstandig business-partner je eigen business begint. Je bent eigen baas en dus niet in loondienst. Je inkomsten zijn helemaal afhankelijk van jouw inzet, doorzettingsvermogen, het zien van kansen en mogelijkheden en de successen die je boekt.

 

De inkomstenmogelijkheden als business-partner in deze branche kennen geen plafond. EN DAT IS WAAR JE VOOR GAAT. Je eigen inkomen, vrijheid en vrije tijd bepalen. Bijzondere mooie manier van business doen. 

 

Wat is er nog meer zo bijzonder aan "Special Direct Selling"? Wij werken met een high ticket health product, exclusief en innovatief. En we werken met exclusieve bedrijfsmogelijkheden op maat. Met andere woorden vele wegen die naar  persoonlijke succes leiden.

 

hardlopen herstel blessures

Tijd voor herbezinning

 

Het is tijd voor herbezinning ondernemers. De coronacrisis is een geweldige moment om kritisch te kijken naar je verdienmodel en situatie van je onderneming. Stel jezelf eens vragen: waar sta ik nu met mijn onderneming en hoe kan ik er voor zorgen dat ik mijn onderneming kan behouden. Wil ik op deze manier verder met mijn onderneming of kan ik wat anders doen of waarde toevoegen aan mijn onderneming.

 

Het is super interessant om op deze manier naar je onderneming te kijken en tot herbezinning te komen. Maak van je onderneming een inspiratie en voeg waarde toe door op een andere manier te ondernemen. 

 

Omarm nieuwe ondernemersmogelijkheden om je onderneming (weer) te laten bloeien en groeien. Heb geen oordeel over de mogelijkheden maar omarm mogelijkheden. Koester je kansen en waardeer ze want anders kom je nooit meer uit de crisis. Eigelijk is deze crisis een briljante uitdaging.

 

 

 

 

 

Liever direct in gesprek met Mendiena?
06 - 428 73 500

Gebaseerd op vijf diamanten

Wij werken op basis van Special Direct Selling.  Wat is er nu zo anders aan deze manier van werken. Special Direct Selling is gebaseerd op 5 belangrijke Diamanten. 

De diamant staat symbool voor overwinnen, doorzettingsvermogen, eerlijk- en zuiverheid. Die eigenschappen passen goed bij waar wij ook voor staan. Wij zorgen er met de 5 diamanten voor dat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit van het ondernemen. Op die manier staat de diamant hiervoor niet alleen symbool, maar kun je die eigenschappen in onze manier van ondernemen terugvinden.

Diamant: Product
Wij werken met een hoogwaardig product in de gezondheidsbranche met een handelsmarge van 17-25%. Het product is exclusief en alleen verkrijgbaar op deze manier van werken. 

Diamant: Start je onderneming
Laagdrempelig en zonder risico's is het mogelijk om op twee manieren je onderneming te starten. 

Diamant: Geld verdienen
Er zijn drie manier om je geld te verdienen. Iedere individuele ondernemer kiest zijn manier. Er is geen inkomstenplafond ook dat bepaal jezelf. 

Diamant: Training en Coaching
Een onderneming bouwen en succesvol zijn heeft een solide opleiding nodig. Daarom is het mogelijk om doorlopende persoonlijke en zakelijke trainingen te volgen. 

Diamant: Communicatie
De rode diamant (foto) staat echt voor Mindset en Communicatie. Wij werken vanuit het hart met mensen. Jouw mindset en communicatie is daarbij belangrijk. Stel je dit maar eens voor:"De kwaliteit van mijn communicatie is de reactie, die ik in de ander veroorzaak". 

De 5 diamanten zijn parels voor je onderneming wil je graag weten met wat voor product wij werken, hoe wij werken en wat we doen. De korste weg: CALL Me. Ik houd van persoonlijk contact, van een gesprek met jou. Geen omwegen, maar gewoon doen. 

Diamantenschat: Stel je eens voor dat je dimantenschat op een eiland is begraven. Nu! zijn er twee manieren om bij je diamantenschat te kunnen komen: 

  • Graaf de weg er naar toe en het eiland om, dit duurt ongeveer 679 jaar, met en schop.
  • Een plan dat je direct naar je schat leidt. Wat zou jij doen?

    

❖1  Product
❖2 Start je onderneming
❖3 Geld verdienen
❖4 Training & Coaching
❖5 Communicatie

BEMER Partner Special Direct Selling Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram