Over Mendiena Boer

"You can change your life by thinking differently"

Laat oude patronen los en creëer  je eigen leven 

Positief naar het leven kijken heeft mij veel gebracht

Mendiena boer

Waar ik vandaan kom

Ik ben geboren in Tjamsweer, een klein dorpje vlak bij Appingedam en opgegroeid in Zuurdijk, een nog kleiner dorpje in het uiterste Noorden van Nederland. (Het audentieke kerkje op de foto is van Appingedam, waar mijn geboorteplaats nu bij hoort). 

Ik groeide op met mijn broer en zusje in een boerengezin. Mijn ouders hebben samen een onderneming gehad. Ze hebben samen een boerderij opgebouwd van één tot 45 koeien. Het boerenleven beleefde ik als hard werken. Veel tijd om te spelen was er niet. Naast het schoolse leven deed ik veel aan sport en besteedde ik tijd aan mijn hob-by destijds: muziek. 

Voordat ik naar school ging lag ik al een uur in het zwembad om baantjes te trekken. Ik droomde ervan om zwemster te worden. Atletiek was ook geweldig mooi. Ik zie mezelf nog voor me op de brug: legger ongelijk, wat een fantastisch gevoel was dat.Tijd om met zwemmen en atletiek door te gaan was er niet. Met pijn in mijn hart stopte het. Maakte mij droom niet waar. Ik wist niet hoe ik dat moest doen. Wel leerde ik van mijn vader talenten ontwikkelen en positief naar het leven kijken. Van mijn moeder doorzetten, niet zeuren maar gewoon doen.

Positief naar het leven kijken heeft mij veel gebracht.

De kracht van je gedachte voor een energiek leven

Mendiena Boer

Hoe Mijn Liefde En Passie Voor Vitaliteit En Gezondheid begon.

In mijn 16e levensjaar raakte ik van de ene op andere dag het grip op mijn leven kwijt. Als plattelandsmeisje ging ik in de stad naar school. Met het stadsleven kon ik niet omgaan.

Na diverse artsen te hebben bezocht maakte een arts mij gelukkig. Een na-tuurgeneeskundige arts. Hij schreef de juiste supplementen voor maar gaf mij voor mijn hele leven een goed advies: “Jij kunt je leven veranderen door anders te denken.” Ik werd mij echt bewust hoe belangrijk vitaliteit en gezondheid is. Het wordt pas vaak duidelijk wanneer gezondheid in gedrang komt. Maar ik besefte mij dat je eerder moet zorgen voor een goede vitaliteit en gezondheid. En! zo ben ik mij gaat inzetten voor een vitaal en gezond leven, dat jezelf in de hand hebt.

Hoe Het Ondernemen Begon.

Met het werken in loondienst was het voor mij onmogelijk om mijn passie voor een krachtig en energiek leven  uit te dragen. Sterker nog! ik werd er ziek van. 

En dat was nu juist wat ik niet wilde en zo startte ik in 2001 mijn onderneming “Mentoren, training en coaching” op met als slogan “handelen vanuit je eigen kracht”. Ik trainde en coachte mensen op hun gedrag en handelen. Het ging vooral om bewust worden van je eigen houding en gedrag. Maar mijn passie voor krachtig en energiek leven nam steeds meer toe en dat heeft mij in 2007 doen besluiten als therapeutische praktijk verder te gaan. Nu! kon ik mensen behandelen en trainen op bewustwording van eigen innerlijke kracht en anders leren denken.

In 2016 heb ik mijn therapeutische praktijk gestopt. Ik voelde aan mijn lichaam dat het tijd was om een andere weg in te slaan. Na een jaar lang rust, stilstaan en mijzelf persoonlijk verder  te ontwikkelen door training te volgen van Bob Proctor, Michael Pilarczyk, meditaties en een persoonlijke coaching en vele boeken over persoonlijke ontwikkeling te hebben gelezen ben ik terug met Mendiena Boer onderneming.

Mijn passie voor krachtig en energiek leven is onveranderd. Het is de hoogste waarde in mijn leven, écht waar. Ik zal mij binnen mijn nieuwe onder-neming blijven inzetten voor  gezondheid. Maar er is nog een belangrijk WAARDE  in het leven en dat is financiële gezondheid.  Voldoende geld voor de dingen te doen die noodzakelijk zijn en extra's . Want ik ontdekte hoe Financiële onzekerheid  je  ZIEK kan maken. Beiden heb ik nu gecombineerd  in mijn onderneming. 


Tot slot

Ik wil je bedanken mijn verhaal en deze informatie te hebben gelezen. Ik wens dat het je heeft geholpen een beeld te krijgen van mij en een gevoel dat ik vanuit mijn hart onderneem en werk. 

Wanneer je serieus samen met mij je onderneming (weer) wilt laten bloeien en groeien,
kansen en mogelijkheden wilt zien en benutten.  Laat ik je dan informeren over het werken in de sector "Special Direct Selling" en de nieuwste technologie in de gezondheid.
 

Wanneer je serieus bent om succesvol te ondernemen in een sector met mogelijkheden en groeiende retailomzet vraag dan nu direct een gesprek aan.

BEMER PARTNER Nederland Assen - Mendiena Boer

BEMER Partner Over Mendiena Boer Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram