Over Mendiena Boer

"You can change your life by thinking differently"

Met deze overtuiging is mijn passie voor vitaal en gezond leven begonnen. Ik werd mij toen bewust, dat IK zelf het roer om kan gooien.

Als je voorbij het gedrag van mensen kijkt dan is daar het antwoord. 

Waar ik vandaan kom

Ik ben geboren in Tjamsweer, een klein dorpje vlak bij Appingedam en opgegroeid in Zuurdijk, een nog kleiner dorpje in het uiterste Noorden van Nederland. 

Ik groeide op met mijn broer en zusje in een boerengezin. Mijn ouders hebben samen een onderneming gehad. Ze hebben samen een boerderij opgebouwd van één tot 45 koeien. Het boerenleven beleefde ik als hard werken. Veel tijd om te spelen was er niet. Naast het schoolse leven deed ik veel aan sport en besteedde ik tijd aan mijn hob-by destijds: muziek. 

Voordat ik naar school ging lag ik al een uur in het zwembad om baantjes te trekken. Ik droomde ervan om zwemster te worden. Atletiek was ook geweldig mooi. Ik zie mezelf nog voor me op de brug: legger ongelijk, wat een fantastisch gevoel was dat.Tijd om met zwemmen en atletiek door te gaan was er niet. Met pijn in mijn hart stopte het. Maakte mij droom niet waar. Ik wist niet hoe ik dat moest doen. Wel leerde ik van mijn vader talenten ontwikkelen en positief naar het leven kijken. Van mijn moeder doorzetten, niet zeuren maar gewoon doen.

Positief naar het leven kijken heeft mij veel gebracht.

Sport, vitaliteit en gezondheid zijn onafscheidelijk van elkaar.

Bij een vitaal en gezond leven hoort sport / bewegen.

Hoe Mijn Liefde En Passie Voor Vitaliteit En Gezondheid begon.

In mijn 16e levensjaar raakte ik van de ene op andere dag het grip op mijn leven kwijt. Als plattelandsmeisje ging ik in de stad naar school. Met het stadsleven kon ik niet omgaan.

Na diverse artsen te hebben bezocht maakte een arts mij gelukkig. Een na-tuurgeneeskundige arts. Hij schreef de juiste supplementen voor maar gaf mij voor mijn hele leven een goed advies: “Jij kunt je leven veranderen door anders te denken.” Ik werd mij echt bewust hoe belangrijk vitaliteit en gezondheid is. Het wordt pas vaak duidelijk wanneer gezondheid in gedrang komt. Maar ik besefte mij dat je eerder moet zorgen voor een goede vitaliteit en gezondheid. En! zo ben ik mij gaat inzetten voor een vitaal en gezond leven, dat jezelf in de hand hebt.

Hoe Het Ondernemen Begon.

Met het werken in loondienst was het voor mij onmogelijk om mijn passie een vitaal en gezond uit te dragen. Sterker nog! ik werd er ziek van. 

En dat was nu juist wat ik niet wilde en zo startte ik in 2001 mijn onderne-ming “Mentoren, training en coaching” op met als slogan “handelen vanuit je eigen kracht”. Ik trainde en coachte mensen op hun gedrag en handelen. Het ging vooral om bewust worden van je eigen houding en gedrag. Maar mijn passie voor vitaliteit en gezondheid nam steeds meer toe en dat heeft mij in 2007 doen besluiten als therapeutische praktijk verder te gaan. Nu! kon ik mensen behandelen en trainen op bewustwording van ei-gen innerlijke kracht en anders leren denken.

In 2016 heb ik mijn therapeutische praktijk gestopt. Ik voelde aan mijn li-chaam dat het tijd was om een andere weg in te slaan. Na een jaar lang rust, stilstaan en mijzelf persoonlijk ontwikkeld te hebben door een training te volgen van Bob Proctor, Michael Pilarczyk, meditaties en een persoonlijke coaching en vele boeken over persoonlijke ontwikkeling, ben ik terug met Mendiena Boer onderneming.

Mijn passie voor een vitaal en gezond leven is onveranderd. Het is de hoog-ste waarde in ieders leven, echt waar. Ik zal mij binnen mijn nieuwe onder-neming blijven inzetten voor vitaliteit en gezondheid. Daarnaast richt ik mijn Sport. 

Sport hoort bij een vitaal en gezond leven mits je het goed gebruikt en inzet.

Ondernemen in wereldwijde gezondheidzorg

Met mijn nieuwe onderneming ben ik gaan samenwerken met een Internationale onderneming dat marktleider is op het gebied van microcirculatie. Sinds 1998 ont-wikkelt het bedrijf gepatenteerde behandelmethoden voor fysische vasculaire the-rapie en doen ze voortdurend onderzoek op dit gebied. Samen met dit bedrijf en met mijn eigen methode wil ik de wereld een stukje vitaler en gezonder maken.

Ondernemen in de wereldwijde gezondheidszorg. De samenwerking met het Internatio-nale onderneming biedt mij en mijn onderneming de mogelijkheid om vitaliteit en gezond-heid wereldwijds uit te dragen. Om de wereld een stukje gezonder te maken. Ik help graag mee aan ziektes te voorkomen en gezondheid op peil te houden. Door met meer mensen samen te werken kunnen we veel mensen helpen. Wil je meer weten link naar pagina.

Sporten zonder belessures

Als een rode draad heeft sport door mijn leven gelopen: Ik heb veel aan korfbal gedaan, redelijk hoog gespeeld. Wandelen: zowel lange als korte afstanden wandelen is een van mijn dagelijkse activiteiten om fit en vitaal te blijven. Hardlopen was altijd een soort wens van mij om te doen. Het gaf mij z’n voldaan gevoel om je grenzen voorbij te kunnen gaan. Voor mij is deze sport helaas niet weggelegd. Daarom ben ik er nooit écht mee begonnen, maar mijn interesse voor deze sport is groot. Echter! met pijn in mijn hart kijk ik naar de vele blessures die door het hardlopen worden veroorzaakt, vandaar richt ik me specifiek op hardlopers. Ik geloof erin dat hardlopen zonder blessures mogelijk is. 

Wil je meer lezen hierover

Hardlopen zonder blessures

Tot slot

Ik wil je bedanken mijn verhaal en deze informatie te hebben gelezen. Ik wens dat het je heeft geholpen een beeld te krijgen van mij en een gevoel dat ik vanuit mijn hart mensen een vitaal en gezond leven gun en hardlopers een sport zonder blessures.

Wanneer je serieus aan je vitaliteit en gezondheid wilt werken en/of een on-derneming wilt starten, lees dan verder LINK en laat je dan informeren over de nieuwste technologie in de gezondheid. Hoe deze nieuwe methode jou kan helpen.

Wanneer je serieus bent om succesvol te hardlopen zonder blessures, vraag dan nu hier het E-book Doorbraak! " Hardlopen Zonder Blessures aan. Start vandaag nog met Succesvol Hardlopen Zonder Blessures.

BEMER PARTNER Nederland Assen - Mendiena Boer

BEMER Partner Over Mendiena Boer Assen, Groningen,, Noord Nederland

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram