Over Mendiena Boer

"You can change your life by thinking differently"

Met deze overtuiging is mijn passie voor mindset, gezondheid en het ondernemerschap begonnen. 

Waar ik vandaan kom

Ik ben geboren in Tjamsweer, een klein dorpje vlak bij Appingedam en opgegroeid in Zuurdijk, een nog kleiner dorpje in het uiterste Noorden van Nederland. (Het audentieke kerkje op de foto is van Appingedam, waar mijn geboorteplaats nu bij hoort). 

Ik groeide op met mijn broer en zusje in een boerengezin. Mijn ouders hebben samen een onderneming gehad. Ze hebben samen een boerderij opgebouwd van één tot 45 koeien. Het boerenleven beleefde ik als hard werken. Veel tijd om te spelen was er niet. Naast het schoolse leven deed ik veel aan sport en besteedde ik tijd aan mijn hob-by destijds: muziek. 

Voordat ik naar school ging lag ik al een uur in het zwembad om baantjes te trekken. Ik droomde ervan om zwemster te worden. Atletiek was ook geweldig mooi. Ik zie mezelf nog voor me op de brug: legger ongelijk, wat een fantastisch gevoel was dat.Tijd om met zwemmen en atletiek door te gaan was er niet. Met pijn in mijn hart stopte het. Maakte mij droom niet waar. Ik wist niet hoe ik dat moest doen. Wel leerde ik van mijn vader talenten ontwikkelen en positief naar het leven kijken. Van mijn moeder doorzetten, niet zeuren maar gewoon doen.

Positief naar het leven kijken heeft mij veel gebracht.

Iedereen wil vrij zijn.
   De beste manier om écht vrij te zijn is door een bloeiende eigen onderneming te hebben.                                                                       


Hoe Mijn Liefde En Passie Voor Vitaliteit En Gezondheid begon.

In mijn 16e levensjaar raakte ik van de ene op andere dag het grip op mijn leven kwijt. Als plattelandsmeisje ging ik in de stad naar school. Met het stadsleven kon ik niet omgaan.

Na diverse artsen te hebben bezocht maakte een arts mij gelukkig. Een na-tuurgeneeskundige arts. Hij schreef de juiste supplementen voor maar gaf mij voor mijn hele leven een goed advies: “Jij kunt je leven veranderen door anders te denken.” Ik werd mij echt bewust hoe belangrijk vitaliteit en gezondheid is. Het wordt pas vaak duidelijk wanneer gezondheid in gedrang komt. Maar ik besefte mij dat je eerder moet zorgen voor een goede vitaliteit en gezondheid. En! zo ben ik mij gaat inzetten voor een vitaal en gezond leven, dat jezelf in de hand hebt.

Hoe Het Ondernemen Begon.

Met het werken in loondienst was het voor mij onmogelijk om mijn passie een vitaal en gezond uit te dragen. Sterker nog! ik werd er ziek van. 

En dat was nu juist wat ik niet wilde en zo startte ik in 2001 mijn onderne-ming “Mentoren, training en coaching” op met als slogan “handelen vanuit je eigen kracht”. Ik trainde en coachte mensen op hun gedrag en handelen. Het ging vooral om bewust worden van je eigen houding en gedrag. Maar mijn passie voor vitaliteit en gezondheid nam steeds meer toe en dat heeft mij in 2007 doen besluiten als therapeutische praktijk verder te gaan. Nu! kon ik mensen behandelen en trainen op bewustwording van ei-gen innerlijke kracht en anders leren denken.

In 2016 heb ik mijn therapeutische praktijk gestopt. Ik voelde aan mijn lichaam dat het tijd was om een andere weg in te slaan. Na een jaar lang rust, stilstaan en mijzelf persoonlijk ontwikkeld te hebben door een training te volgen van Bob Proctor, Michael Pilarczyk, meditaties en een persoonlijke coaching en vele boeken over persoonlijke ontwikkeling, ben ik terug met Mendiena Boer onderneming.

Mijn passie voor gezond leven is onveranderd. Het is de hoog-ste waarde in mijn leven, écht waar. Ik zal mij binnen mijn nieuwe onder-neming blijven inzetten voor  gezondheid. Maar er is nog een belangrijk WAARDE  in het leven en dat is financiële zekerheid.  Voldoende geld voor de dingen te doen die noodzakelijk zijn en extra's . Want ik ontdekte hoe Financiële onzekerheid  je  ZIEK kan maken. Beiden heb ik nu gecombineerd  in de sector Special Direct Selling. 


Gezondheidstelefoontje

Ongeveer 5 jaar geleden. Ik ben lekker aan het werk in mijn energetische therapeutische praktijk. De telefoon gaat over. Ik zie op de display dat het mijn collega Paul is. Ik neem de telefoon op en begroet hem. "Mendiena! Sta je open voor een revolutionair medische gezondheidsproduct, de fysische vasculaire therapie". "Ik ben altijd in voor vernieuwing op het gebied van gezondheid", zeg ik tegen hem. We spreken af dat hij bij mij langskomt om het revolutionair medische gezondheidsproduct te laten zien en uit te leggen wat het doet voor gezondheid. Lees verder pagina Gezondheidstelefoontje.  

Hoe Special Direct Selling mijn leven heeft veranderd.  

Ik ontdekte dat de beste manier om echt vrij te zijn, is door een bloeidende onderneming te bouwen in de sector: Special Direct Selling. Het werken in de Special Direct Selling Sector (directe verkoop) is bijzonder, omdat je als zelfstandig business-partner je eigen business begint. Je bent eigen baas en dus niet in loondienst. Je inkomsten zijn helemaal afhankelijk van jouw inzet, doorzettingsvermogen, het zien van kansen en mogelijkheden en de successen die je boekt. Lees verder op pagina Special Direct Selling.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze manier van werken? 

Vraag nu een 30 minuten gesprek aan. 

Tot slot

Ik wil je bedanken mijn verhaal en deze informatie te hebben gelezen. Ik wens dat het je heeft geholpen een beeld te krijgen van mij en een gevoel dat ik vanuit mijn hart onderneem en werk. 

Wanneer je serieus samen met mij je onderneming (weer) wilt laten bloeien en groeien,
kansen en mogelijkheden wilt zien en benutten.  Laat ik je dan informeren over het werken in de sector "Special Direct Selling" en de nieuwste technologie in de gezondheid.
 

Wanneer je serieus bent om succesvol te ondernemen in een sector met mogelijkheden en groeiende retailomzet vraag dan nu direct een gesprek aan.

BEMER PARTNER Nederland Assen - Mendiena Boer

BEMER Partner Over Mendiena Boer Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram