• Ondernemers

  UW WERKNEMERS ACTIEF BETREKKEN BIJ GEZONDHEIDSSTRATEGIE EN EEN TEVREDEN WERKNEMER?

  Tegenwoordig is ziekteverzuim een hot issue. In ieder bedrijf komt ziekteverzuim voor. Een zieke werknemer is een belasting voor iedereen. Naast het feit dat dit vervelend is voor de werknemer zelf, is het ook belastend voor u als ondernemer. U heeft een extra kracht nodig om de werkzaamheden toch op de juiste manier uit te voeren en heeft hogere kosten. Uw onderneming krijgt hierdoor te maken met meer druk welke zijn weerslag heeft op de werkvloer. Voor alle partijen een minder prettige situatie.

  Het team van bemer partners helpt u met andere inzichten een prettig milieu te creëren

  Wij als team van BEMER Partners, onderdeel van de BEMER Group International, willen u laten zien dat een gezonde en blije werknemer tijd- en kostenbesparend kan zijn. Als ondernemer heeft u de touwtjes in handen maar wij kunnen en willen u graag een helpende hand toesteken.

  Met onze  eenvoudige gezondheidsstrategie kunt u uw werknemers en uzelf enthousiasmeren, motiveren en zorgen voor een productieve werkomgeving door slechts 2x per dag 8 minuten te investeren.

  uw inspiratie bundelen met die van uw werknemers geeft een krachtige strategie

  Wat verwachten wij van u? Anders Denken. Het is zo eenvoudig dus waarom moeilijk doen?

  U als ondernemer, die wij beschouwen als de meest kolossale spin binnen het web, kan met zijn/haar werknemers hét verschil maken door preventief in te zetten op gezondheid in plaats van achteraf bezig te zijn met reparatie. Ons inziens bent u dan te laat! U hoeft namelijk helemaal niet bezig te zijn met herstelwerkzaamheden.

  Hoe mooi is het om met de gehele onderneming, van werknemer op de vloer tot werknemer bovenaan in het web, van facilitaire medewerker tot directielid, de mogelijkheid te hebben om binnen werktijd en binnen de onderneming en zelfs in hetzelfde pand, gezamenlijk te laten zien wat gezondheid binnen uw bedrijf betekent zonder daarbij derden of buitenstaanders nodig te zijn.

  Staat u open voor onze kijk op gezondheid en wat daarvoor nodig is? En zeg nu zelf uiteindelijk wilt u natuurlijk weten wat het oplevert voor u en voor uw werknemers.

  Maatwerk gezondheidsstrategie

  Maatwerk gezondheidsstatie vraagt om een persoonlijke benadering. In het gesprek krijgen we samen duidelijkheid over de gezondheidsstrategie behoefte van de ondernemer en hoe wij maatwerk kunnen bieden.

  Contactgegevens

  Telefoontje: 06.42.87.35.00 / info@mendienaboer.nl

  Stuur een bericht