"Heb jij passie voor gezondheid"

Het BEMER team MB is op zoek naar ondernemende mensen?❤
Forward looking for health and business

HEB JIJ PASSIE VOOR GEZONDHEID en ONDERNEMEN?

Het Bemer Team MB is op zoek naar ondernemende mensen die met ons willen werken aan: SAMEN MAKEN WE DE GEZONDSTE MANIER VAN ONDERNEMEN IN NEDERLAND...

Forward looking for health and business... 

De teamleden zijn onafhankelijke ondernemende mensen met een passie voor gezondheid en ondernemen. Het team werkt door heel Nederland en Belgie. Binnen het grote team werken we in kleine teams met voldoende diversiteit in talenten. Er is altijd iemand in het team waar je op terug kunt vallen als het jezelf even niet lukt. 

Deze manier van werken stelt jou in de gelegen te doen wat je leuk vindt. Het team leeft in een flow en dat voelt fijn. Je komt steeds dichter bij je authentieke 'IK' dan kom je in een opwaartse spiraal, in flow. Dat is wat we met teams willen bereiken, positiviteit, krachtig en energiek.

Wij zetten ons in voor de gezondste manier van ondernemen. Dit doen wij met onze unieke gezondheid behandelmethode, samenwerken en anders denken en doen. Bekijk video: is in ontwikkeling - maar wacht niet op de video - onderneem actie. 

info:mendiena.bemergroup.com

Waar je gelukkig van wordt

Werk doen waar je gelukkig van wordt. Waar je passie voor voelt en je jezelf kunt uitdagen. 

Wij bieden jou die mogelijkheid. 
Je eigen baas worden, geld te verdienen op basis van provisie en doen wat je leuk vindt, ondernemen, contacten leggen en jezelf ontwikkelen. Van betekenis zijn voor de andere dat is waar het om gaat. 
Je wordt geholpen bij het maken en het uitvoeren van jouw ondernemersplan. Om je verder te ontwikkelen bieden we je trainingen en coaching aan. De manier van ondernemen daagt je continu uit om verder te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. Dit is een investering waar je ook op andere momenten in je leven profijt van kan hebben. 
Waar je gelukkig van wordt

Ben je al nieuwsgierig geworden en mogen wij je helpen met het zetten van de juiste stappen naar werk waar je gelukkig van wordt, passie voor voelt en jezelf kunt uitdagen.

Laat het ons weten 

BEMER Partner Het team Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram