• Golfsport

  Baanbrekende BEMER-PROGRAMMA in de Golfsport

  Ben je een gepassioneerde golfer die altijd op zoek is naar manieren om je conditie te behouden of te verbeteren? Maak kennis met ons hoogwaardige gezondheidsproduct en een baanbrekend programma dat speciaal ontworpen is om je golfspel te verbeteren en je lichaam snel te laten herstellen. Door het baanbrekende BEMER-programma aan je dagelijkse leven toe te voegen, kun je je conditie verbeteren en behouden, je lichaam sneller laten herstellen van blessures of ziektes, je beter beschermen tegen blessures en ziektes, spieren versterken en de flexibiliteit van je lichaam verbeteren. Het programma biedt ook mentale voordelen. Het verbetert je focus, concentratie en zelfvertrouwen.

  Liefde voor golf

  Ongeveer 6 jaar geleden vroeg mijn partner Henk of ik zin had om met hem te gaan golfen. Het was even stil in mij; aan golfen had ik persoonlijk niet gedacht. Na een weekje bedenktijd besloot ik één jaar te gaan golfen om voor mezelf te kunnen beoordelen of golf bij mij past.

  In dat jaar van golf uitproberen ontdekte ik dat golf gezond en goed voor het lichaam is en ook behoorlijk impact heeft op het lichaam. Het is belangrijk om goed op jezelf te passen om blessures te voorkomen. Uiteindelijk ben ik, ondanks de vele ups en downs, verliefd geworden op golf.

  Hoe blijf je fysiek en mentaal fit op de baan?

  Veel golfers worstelen met overbelastingsblessures in hun nek, schouders en onderrug, evenals met vermoeidheid. Deze aanhoudende lichamelijke klachten kunnen uw spel aanzienlijk beïnvloeden en zelfs uw speeltijd beperken.

  Door twee keer per dag 8 minuten het BEMER-programma te gebruiken, kunt u zich richten op deze gebieden: nek, schouders, armen, rug en benen. Dit gebeurt met een niet-invasief therapeutisch signaal, waardoor de lokale bloedstroom en zuurstofafgifte worden verbeterd.

  Het lopen van 18 holes kan ook uitputtend zijn. De golfswing is een vloeiende beweging waarbij het hele lichaam betrokken is en die precisie vereist. Uw houding en mindset spelen hierbij ook een rol. Gedurende een spel van 9 of 18 holes kan het energieniveau wisselend zijn, wat uw focus en prestaties kan beïnvloeden.

  Nieuw Video Interview: Ontdek de Kracht van BEMER met Mendiena Boer

  We zijn verheugd om een inspirerend video-interview te delen met Mendiena Boer, waarin zij de revolutionaire impact van de BEMER bespreekt. In haar eigen woorden: “Ik vind het een baanbrekend product omdat je thuis al met je warming-up begint. Als je 8 minuten op de BEMER gaat liggen, is dat je warming-up.” Dit is een unieke kans om meer te leren over hoe de BEMER je dagelijkse routine kan transformeren. Bekijk nu het interview en ontdek de voordelen zelf!

  Golfen is een geweldige sport om aan je gezondheid te werken, maar tegelijkertijd vraagt deze sport ook veel van je lichaam.

  Je kunt contact met me opnemen om voor meer informatie over het Baanbrekende BEMER-Programma in de golfsport of anders.

  Contactgegevens:
  Mobiel: 06-42873500

  Stuur mij een bericht via contactformulier:
  contact

  Maak direct een afspraak:
  afspraak-maken