Golf en Bemer

De VOORDELEN van het  BAANBREKENDE BEMER-PROGRAMMA in de GOLFSPORT

šŸŒļø

Door dagelijks het BEMER-PROGRAMMA te gebruikten kunt u de voordelen van de baanbrekende BEMER technologie ervaren. 

Het ontdekken van de golfsport en het BEMER-PROGRAMMA en wat dat met mij heeft gedaan.

Een aantal jaren geleden vroeg mijn partner Henk mij, om samen met hem te gaan golfen. Ja daar sta je dan. Golfen heeft toch de naam een suffe sport te zijn waar alleen oudere mensen mee bezig zijn die overdag niets te doen hebben en in plaats van vrijwilligerswerk op deze manier de uren slijten. Het werd even stil in mij omdat ik nog nergens had bedacht dat ik in dat rijtje suffe oude mensen thuis hoorde dus ik moest daar wel even over denken. Om het een kans te geven, in de trant van als je het niet probeert dan weet je het niet en eerst proberen en dan een oordeel vellen, besloot ik na een week bedenktijd om een jaar de sport uit te oefenen om zo een duidelijke mening te kunnen hebben over de sport en het vooroordeel en te zien of deze tak van sport ook bij mij past. Bij mij, bij wie ik denk te zijn en bij hoe ik in het leven sta.

In dat eerste jaar ontdekte ik dat de golfsport helemaal niet zo suf is, dat het inzicht geeft in mijn persoonlijke situatie en zag ik de impact die deze sport heeft op mijn algehele conditie. In mijn dagelijkse leven kan het wel eens voorkomen dat ik mij terugtrek en mij onvoldoende laat zien. Dat zag ik terug in de slag: mijn armen terugtrekken zodat de slag niet werd afgemaakt. Ook het onzekere en mezelf onvoldoende laten zien zag ik terug in het spel. Zeer confronterend inzicht voor mijzelf maar daarnaast ook leerzaam en helend. Naast de openbaringen in het spel liep ik tegen nog iets aan: het hard en ver moeten slaan en honderdeneen dingen tegelijk moeten onthouden zorgde bij mij voor onbalans. 

Echter door gaandeweg meer vanuit mijn intuĆÆtie te golfen dus vanuit mijn natuurlijke houding zag ik een andere techniek dan vanuit een aangeleerde houding. Alles wat ik op mijn reis dat jaar tegenkwam in het golfen had impact en daardoor ontdekte ik ook de heilzame effecten van de natuur. Rust, ruimte, geuren en zonlicht kunnen voelen tijdens het bewegen wat wil een mens nog meer? Het golfen zelf had mijn hart gestolen en ik zag het steeds meer als een geweldige sport waarin ik ondersteuning kon vinden bij mijn gezondheid en vitaliteit. Niets suffe sport voor oudere mensen!

Door baanbrekende BEMER programma

Door meer en met meer regelmaat de golfstick ter hand te nemen gaat men golf leren, het eigen maken en er een eigen invulling aan geven. Ik ontdekte dat negen holes en 2 uren spelen of achttien holes en 4 uren spelen niet zonder lichamelijke inspanning kan en dus vergt het iets van je lichaam. Als voorbeeld kan je denken aan een driving range, waar golfers ballen kunnen slaan: Het slaan vergt veel van je lichaam zeker als je dat een tijdje aaneengesloten doet om te leren. Hetzelfde geldt voor het verbeteren in ieder aspect van het golfspel, concentratie hoog houden en afstanden af te leggen. Als combinatie kan je wel stellen dat het lichaam tot het uiterste wordt gedreven. Om jouw lichaam een beter herstel te geven, de algehele prestaties in het spel te verbeteren en/of zelfs naar een hoger niveau te tillen is het echter niet persĆ© nodig om een voet op de baan te zetten. 

Dit kan je ook zelf door het baanbrekende programma BEMER aan uw dagelijkse routine toe te voegen.

Mike Weir Speaks About Benefits of BEMER

Kan dit uitgelegd worden?

Veel golfers worstelen met blessures door overbelasting. Met name nek, (onder-) rug, schouders, armen en benen worden vaak geteisterd door klachten en vermoeidheid. Deze veelal aanhoudende klachten kunnen uw spel enorm beĆÆnvloeden en zelfs uw speeltijd beperken.

Het BEMER-programma kunt u al gebruiken door slechts 2x per dag 8 minuten in te zetten op herstel voor eerder genoemde klachten. Het BEMER programma heeft een niet-invasief therapeutisch signaal waardoor lokale bloedstromen en zuurstofafgifte worden verbeterd. Ofwel door een signaal in het lichaam te sturen worden de spiercellen om de kleinste haarvaatjes (bloedvaten) getriggerd om te pulseren. Door dit pulseren wordt de bloedtoevoer in de haarvaatjes gestimuleerd waardoor er een betere bloedsomloop plaatsvindt. Dit zorgt voor meer zuurstof in het bloed en een betere afvoer van de afvalstoffen. Het lopen van 18 holes kan zeer uitputtend zijn, daarnaast is precisie vereist bij de golfswing om een vloeiende afloop van de beweging, waarbij het hele lichaam betrokken is,te bewerkstelligen. Jouw mindset speelt daarbij een grote rol evenals jouw houding. Gedurende een 9 of 18 holes golfspel is het heel aannemelijk dat het energieniveau wisselend is en de focus (en prestaties) hierdoor worden beĆÆnvloed.

BEMER helpt u zodat ook die laatste 9 holes met dezelfde focus, inzet en energie kunnen worden afgerond als waar u mee begon.

Baanbrekende BEMER-programma als toevoeging bij Golf

Dat men fitter wordt van bewegen is een understatement; stilzitten is niet gezond en een lichaam dat regelmatig beweegt is duidelijk langer fit maar hoe vinden we een sport die een leven lang te beoefenen blijft zonder dat wij het bijltje er na een tijdje bij neer te gooien zoals we bijvoorbeeld bij sportschool bezoek doen of met hardlopen? Ook het verbranden van calorieƫn is iets dat op verschillende manieren kan worden gedaan maar hoe blijven we gemotiveerd zonder zware en vooral dure diƫten die toch uiteindelijk de prullenbak in gaan en waar we geen motivatie meer voor vinden. Licht en vitamine D opsnuiven is het derde (en vierde) aspect dat bewezen gezond is voor het lichaam. Met name stevige botten en tanden krijgen we door veel frisse lucht op te snuiven en daarnaast heeft vitamine D ook nog eens een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem en vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Zonlicht is een belangrijk ingrediƫnt die zorgt voor aanmaak van vitamine D en daarvoor hoeft het niet perse een zonnige dag te zijn. In golf komen naast deze aspecten ook nog eens de houding en balans aan bod omdat je gedwongen wordt aan de juiste houding te denken. Waarom zou ik dan naast de golfsport nog iets moeten doen om mijn gezondheid te verbeteren? Omdat het een het ander niet uitsluit maar ondersteunt. Naast de actieve houding om het golfspel te verbeteren is het BEMER programma een wetenschappelijk bewezen aanvulling op alle aspecten van gezondheid. En na een zware lichamelijke inzet is het geweldig om te herstellen met de BEMER. Slechts 2x 8 minuten per dag uitrusten en genieten van de therapie waardoor het lichaam kan herstellen en het stimuleert zelfs het goed slapen zodat je uitgerust opnieuw een 18 holes kan spelen zonder lichamelijke ongemakken.

Neem vandaag nog contact op om ons te vragen wat het BEMER-PROGRAMMA u kan bieden!


Contactformulier
Een verhaal in 8 minuten over microcirculatie...
Meer info: mendiena.bemergroup.com

BEMER Partner Golf en Bemer Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram