Gezondheidstelefoontje

Mendiena Boer ― Blog

Gezondheidstelefoontje

19 november 2019

Het telefoontje dat mijn leven veranderde….

  • Ongeveer 5 jaar geleden. Ik ben lekker aan het werk in mijn energetische therapeutische praktijk. De telefoon gaat over. Ik zie op de display dat het mijn collega Paul is. Ik neem de telefoon op en begroet hem. "Mendiena! Sta je open voor een revolutionair medische gezondheidsproduct, de fysische vasculaire therapie". "Ik ben altijd in voor vernieuwing op het gebied van gezondheid", zeg ik tegen hem. We spreken af dat hij bij mij langskomt om het revolutionair medische gezondheidsproduct te laten zien en uit te leggen wat het doet voor gezondheid.  
  • De dag van de presentatie over het revolutionaire product de fyschische vasculaire therapie,  zie ik direct fantastische mogelijkheden om mensen te helpen met hun gezondheid. Ik koop het product en ga het gebruiken in mijn praktijk
  • Ik ga zelf de therapie ook dagelijks gebruiken. Na ongeveer 8 weken doe ik een bijzondere ontdekking. Rondom mijn 35e levensjaar is er bij mij een bloedvatvernauwing geweest. In die tijd weten de artsen nog niet goed wat ze er mee moeten, ze denken aan fibromyalgie. De gevolgen van mijn bloedvatvernauwing zijn groot. Er ontstaat disorde in mijn taal. Ik schrijf slordig en de Engelse en Franse taal, waarin ik drie jaar les heb gehad, kan ik niet meer onthouden en niet meer goed uitspreken. Ik doe in de komende 20 jaar tijd wel vier keer een poging doen om mijn Engels weer te leren. Ik kan het niet onthouden en ook in het algemeen niet meer concentreren. Het maakt mij enorm onzeker. Ik probeer het wel maar het lukt niet. Totdat deze therapie mij gaat helpen. Ik ben zo dankbaar voor het feit dat dit op mijn pad mocht komen.  
  • Het gebruik van fysische vasculaire therapie, dagelijks 2x 8 minuten heeft mij mijn concentratie teruggeven en ik kan weer onthouden. Zo heeft deze therapie mijn leven veranderd. Echt! dankbaar voor. 

 

Hoe belangrijk persoonlijk gezondheid en welzijn is wordt pas duidelijk wanneer dit welzijn in het gedrang komt.

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2019

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

BEMER Partner Gezondheidstelefoontje Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram