Mijn Verhaal: Ben ik echt zo Vitaal en Gezond!

Mendiena Boer ― Blog

Mijn Verhaal: Ben ik echt zo Vitaal en Gezond!

1 januari 2020

Mensen vragen mij regelmatig: hoe kom jij aan zoveel energie en ben je echt zo Vitaal en Gezond als je eruit ziet. Ja! ik ben echt zo Vitaal en Gezond. Hoe Doe Je Dat Dan?

Hoe doe je dat dan?

Hoe doe je dat dan? Vitaal en gezond blijven begint met je eigen verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken, geloof en overtuiging en leren anders te denken. Geloof jij in de kracht van jezelf. Ben jij er van overtuigd dat je zelf heel veel kunt doen aan je vitaliteit en gezondheid. Dat is waar het allemaal om gaat. Vitaliteit en gezondheid komt je niet aanwaaien. Het is precies als geld verdienen je moet er wat voor over hebben. Het is met discipline en liefde aan jezelf werken, door elke dag te sporten, goed eten, positief denken, fysische vasculaire therapie toepassen en genieten.

Wat mij is overkomen

In mijn 16e levensjaar raak ik van de ene op andere dag de grip op mijn leven kwijt. Als plattelandsmeisje ga ik in de stad naar school. Met het stadsleven kan ik niet omgaan. Ik blijf ziek thuis.

Na diverse artsen te bezoeken maakt een natuurgeneeskundige arts mij gelukkig. Hij schrijft de juiste supplementen voor en geeft mij voor mijn hele leven een goed advies: Jij kunt je leven veranderen door anders te denken.” Ik word mij echt bewust hoe belangrijk vitaliteit en gezondheid is. Het wordt pas vaak duidelijk wanneer gezondheid in gedrang komt. Maar ik besef mij dat je eerder moet zorgen voor een goede vitaliteit en gezondheid. Mijn liefde voor een vitaal en gezond leven is geboren. Dit is mijn werk. En! zo heb ik in 2001 mijn onderneming gestart, gericht op training en coaching.

Het Roer Gaat Om

Trainen en coachen is voor mij onvoldoende om mensen te helpen. Ik ga mij verder scholen op gebied van natuurgeneeswijze en energetische therapie. Aan mijn training en coaching voeg ik een energetische praktijk toe. Ik voel me geweldig. Nu kan de klachten van mensen behandelen en coachen op gedrag en manier van denken. In mijn praktijk behandel ik veel vrouwen met een overdosis aan stress en vermoeidheid. Dit komt mede doordat vrouwen het te druk hebben en geen keuzes kunnen maken. Ik dacht wat kan ik doen voor deze vrouwen. Van de een op andere dag "Het Roer Gaat Om". Ik beëindig mijn praktijk en ga vrouwen helpen ondernemen. Doen waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden.

Het Roer Gaat Om
Nieuwe Onderneming

Ik richt een nieuwe onderneming op " Mendiena Boer" gericht op sport en gezondheid met als slogan " Voor een krachtig en Energiek leven. Tijdens mijn 20 jaar ondernemerschap heb ik ontdek dat het ondernemen enorm bijdraagt aan een vitaal en gezond leven. Ondernemen geeft mij het gevoel dat ik als vrouw mijn eigen dromen aan het realiseren ben . Het jaagd echt mijn geluksniveaus flink de hoogte in. Geluksniveaus zijn onlosmakelijk verbonden met een betere mentale en fysieke gezondheid, is mijn mening.

Samen ondernemen in de gezondheidsbranche

Samen ondernemen in de gezondheidsbranche dat is wat ik doe. Ik heb namelijk ontdekt dat "Samen Ondernemen" nog meer bijdraagt aan een vitaal en gezond leven. De kracht van samen ondernemen zit in elkaars talenten te gebruiken en ontwikkelen. Samen een missie bereiken en toch je eigen expertise gebruiken. Wil je ook graag ondernemen in de gezondheidsbranche en meer weten hierover meld je dan aan voor de CommunityOndernemendeVrouw. Waar je dagelijks kunt genieten van meer informatie en tips over Samen Ondernemen.

Wat je ook kunt doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief en ontvang drie gezondheid-tips

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2020

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Mijn Verhaal: Ben ik echt zo Vitaal en Gezond! Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram