Mijn grootste ontdekking

Mendiena Boer ― Blog

Mijn grootste ontdekking

15 juli 2020

Mijn grootste ontdekking uit de mastermind van Bob Proctor

Twee jaar geleden volgde ik online de mastermind van Bob Proctor. Hij heeft mij een ontdekking laten doen, inzicht gegeven in bewuste en onderbewuste processen en focus houden op het resultaat van de manier waarop je denkt.

Een volgende level

Deze mastermind is voor mij een volgende level in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik word enorm uitgedaagd op het gebied van mindset, bewuste en onderbewuste processen en de werking daarvan op gedrag. Ik voel me onrustig vanbinnen bij het lezen van het programma. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Wat ik wel weet dat ik naar een volgende level wil. Op het moment dat ik deze stap neem weet ik ook geconfronteerd te worden met mijn eigen onderbewuste processen en gedrag. Er wordt een spiegel voor gehouden en geconfronteerd met wat mij tot nu toe blokkeert of uit de weg ben gegaan.

Als je zelf ook wel eens een training- of coachingtraject hebt gevolgd met het idee om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. Je weet dan ook dat het niet zo gemakkelijk gaat. Je wordt echt geconfronteerd met je eigen gedrag en gewoonten. AU! zo voelt het soms. Herken je dat?

De verandering begint

De verandering begint als je een besluit hebt genomen, om mee te doen aan de mastermind om iets voor jezelf inwerking te zetten. Je gaat ervoor. De financiele transactie die je na het besluit nog maakt, zorgt voor extra motivatie en drive om alles er uit te halen. Ik doe mee met deze mastermind omdat ik bewust heb gekozen voor een andere businessmodel "Special Direct Selling" en andere resultaten in mijn business wil. Maar! blinde vlekken, angst, onzekerheid of belemmerende overtuigingen blokkeren mij om de juiste resultaten te behalen.

Mijn grootste ontdekking

Het is zo'n fascinerende ontdekking wat er met je gebeurt als je inzicht krijgt in je bewuste en onderbewuste processen en in je gewoonten en ideeën. Mijn grootste ontdekking ooit is als ik leer dat geen enkele gewoonten en ideeën van mij zijn. Ze zijn aangeleerd door je ouders en omgeving, "Shocking News" Natuurlijk weet ik wel dat gewoonten en ideeën worden aangeleerd. Maar! nu leer ik Niets is van jou! Begin vandaag nog met je eigen gewoonten en ideeën. Heb ik al die jaren gewoonten en ideeën van anderen geleefd? Mijn weerstand is groot, ik kan het niet bevatten. Ik kan het nauwelijks geloven. Maar! het is mijn grootste ontdekking ooit van onschatbare waarde.

Essentieel voor ondernemers

Essentieel voor ondernemers is Persoonlijke Ontwikkeling. Ik vind het zo heerlijk om weer een deel in mezelf te ontdekken en mijn business in een andere vorm verder te ontwikkelen. Kijken welke mogelijkheden er zijn. De mastermind heeft mij enorm geholpen bij het inrichten van mijn nieuwe bedrijfsvoering "Special Direct Selling".

Direct Selling is een uitstekende en bijzondere manier van onderneming passend in deze tijd. Een Manier van ondernemen dat tegenwoordig ook wel "Social Selling wordt genoemd. Maar ik werk met "Special Direct Selling". Wat dat precies is en hoe jij deze bijzondere manier van ondernemen kunt inzetten vertel ik je meer over in een video die volgende week beschikbaar is.

Speciaal voor ondernemers

Speciaal voor Ondernemers die Nu al willen weten wat "Special Direct Selling" is, bied ik een vrijblijvend 30 minuten businessgesprek aan zodat je na dit gesprek direct duidelijk hebt wat je mogelijkheden zijn. Je kunt het gesprek aanvragen via Contactformulier of direct een telefonische gesprek inplannen via 30 minuten gesprek inplannen.

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2020

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Mijn grootste ontdekking Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram