Herbezinning

Mendiena Boer ― Blog

Herbezinning

15 juni 2020

Herbezinning van je onderneming

Herbezinning van je onderneming daar is het tijd voor. Het is een uitgelezen moment om kritisch te kijken naar het verdienmodel van je onderneming. Je kunt jezelf vragen stellen: wat is de rol van mijn huidige onderneming? Heb ik de juiste dienst of product om aan te bieden, in deze huidige tijd. Of heb ik helemaal geen klandizie meer en wat moet ik nu doen om mijn onderneming staande te houden. Tijd voor herbezinning!

Koester wat je hebt

Koester wat je hebt. Ook al voldoet het na je evaluatie niet meer aan het verdienmodel dat je altijd hebt gehanteerd. Wat je hebt is niet slecht maar het functioneert niet meer voldoende in deze crisistijd. Maak van datgene wat je hebt je inspiratie en vertrekpunt. Waarschijnlijk heb je perioden gekend van blijdschap, vreugde, inspiratie en geluk. En! natuurlijk ook minder mooie momenten van verdriet, balen als je een opdracht niet hebt gekregen. Het is van jou, je hebt je onderneming ontwikkeld. Koester wat je hebt.

Failliet of Winnaar

Failliet of Winnaar. Vanmorgen las ik nog op het internet dat veel bedrijven voor dat ze failliet gaan stoppen met ondernemen. Failliet gaan voelt als falen als niet kunnen ondernemen. Failliet gaan is zo pijnlijk. Ondernemers kiezen liever voor vroegtijdig stoppen, dat is minder pijnlijk. Om nu in deze slechte tijden snel te stoppen is misschien ook wel kortzichtig. Want zo kom je nooit echt uit de crisis. Als je je onderneming stopt kom je ook niet zo maar aan een baan in loondienstverband. Kijken naar andere mogelijkheden, ver voorbij je grenzen, het is goud waard. Eigelijk is een crisis als deze een briljante uitdaging. Herontdek ondernemen voor Winnaars en je bestaansrecht. Failliet of Winnaar?

Start een onderneming naast je eigen onderneming

Start een onderneming naast je eigen onderneming, koester wat je hebt.Een mogelijkheid om klanten te bereiken en te bedienen en je geliefde onderneming te redden. Werken met ondernemers die met elkaar hun passie, drive en liefde voor het ondernemen delen door samen te werken en mooie successen te behalen. Ondernemers die zien dat ondernemen in de snelst groeiende markt met een stijgende omzet, uitkomst biedt. Start een onderneming naast je eigen onderneming, en ontdek je bestaansrecht.

Meer Weten

Meer weten over: start een onderneming naast je eigen onderneming. Neem dan contact met mij op via: Gesprek Aanvragen

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2020

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Herbezinning Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram