Begin de dag vertragend

Mendiena Boer ― Blog

Begin de dag vertragend

9 januari 2020

Begin de dag vertragend door aandacht en focus te hebben voor je lichaam en geest. Maak het tot een ritueel om vertragend te beginnen en geniet van het moment. Geef je lichaam ACHT minuten de tijd om je de hele dag door Krachtig en Energiek te voelen.

Als je een Eigen Onderneming begint

Als je een eigen onderneming begint, is het gemakkelijk om veel te werken. Het is spannend om er aan te beginnen en het lijkt wel of er altijd nog iets te doen is. Veel werken is nu precies wat we niet willen. Het belangrijkste is dat je je eigen gezondheid en welzijn op de eerste plaats moet zetten. Tijd neemt voor rust en stilte momenten en beseft dat juist dan je lichaam tot rust komt en vervolgens ten goede aan het ondernemerschap. Wees je bewust! JIJ en Je gezondheid is het belangrijkste in je leven.

Mijn liefde voor Vertragend Beginnen

Mijn liefde voor "begin de dag vertragend". Ik vind dat we een fantastische lichaam hebben. Een uniek lichaam waar we elke dag weer trots op mogen zijn. Het is mij dan ook alles waard om mijn lichaam en geest liefdevol te verzorgen. Het mooiste is dat mijn lichaam mij daarvoor elke dag bedankt. Het lichaam geeft mij kracht en energie terug de hele dag door. Daarom is mijn liefde voor vertragend beginnen zo groot. Elke ochtend gun ik mezelf de tijd om vertragend te beginnen. Na het douchen en tandenpoetsten neem ik ACHT minuten de tijd voor fysische vasculaire therapie, een optimale doorbloeding in de kleinste haarvaatjes. Echt genieten! Goud Waard.

Wat doet vertragend beginnen met je

Wat doet vertragend beginnen met je bij dagelijks gebruik? Je zult merken dat het een positieve effect heeft op je lichaam en geest. Waardoor je beter in staat bent om ontspannen te ondernemen. Geen overdosis aan stress en vermoeidheid. Het heeft ook een positieve effect op je gedachten. Wie vroeg in de ochtend vertragend begint en zo nu dan overdag nog een korte pauze neemt, ziet meer mogelijkheden. En! je wordt creatiever in denken en doen. Het maakt je vrolijker en je zelfvertrouwen neemt enorm toe omdat je tot meer in staat bent en vaker het geluksniveau beleeft.

Wat doet nu fysische vasculaire therapie

Een van mijn rituelen is fysische vasculaire therapie. Wat doet nu fysische vasculaire therapie? Een methode voor het hele lichaam ter verbetering van de algehele microcirculatie. Het zorgt voor een optimale doorbloeding in de kleinste haarvaten, de microcirculatie. Microcirculatie is functioneel het belangrijkste onderdeel van de menselijke bloedsomloop. Zij zorgt voor levensbelangrijke transportopdrachten. Een beperkte of verstoorde microcirculatie doet de cellen sneller verouderen en is de oorzaak van veel stemmingsstoornissen en ziekten. "Begin de dag vertragend", met deze methode voor je lichaam en geest voor je persoonlijk welzijn, vitaliteit en gezondheid.

Een geweldige video over het menselijk lichaam, bloedcellen en liefde voor je lichaam
Ondernemende vrouw

Ondernemende vrouw, zou je dat willen? De dag vertragend starten, focus en aandacht voor lichaam en geest hebben. Vanuit die rust samen ondernemen in de gezondheidsbranche. Meld je dan aan voor de CommunityOndernemendeVrouw. Hier krijg je meer tips, video's over ondernemen in de gezondheidsbranche. Op 16 januari om 10 uur ben ik live in de community. Wil je hier bij zijn meld je dan direct aan. Gaaf om je te ontmoeten.

Begin de dag vertragend

CommunityOndernemendeVrouwen
<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2020

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Begin de dag vertragend Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram