Help ik moet zichtbaar worden!

Mendiena Boer ― Blog

Help ik moet zichtbaar worden!

4 november 2019

Krijg je de Bibbers van het idee om zichtbaar te worden? 

Na het beëindigen van mijn energetische therapeutische praktijk overvalt mij een angstig gevoel bij het idee om zichtbaar te worden. Van alle kanten krijg ik het advies, je moet jezelf laten zien. Maar hoe doe ik dat? 

Wat is dat dan mezelf laten zien.
In mijn praktijk komen de mensen naar me toe doordat andere mensen positief over mij vertellen, maken mijn klanten mij zichtbaar. Ik hoef daar niets voor te doen. Nu! ik met vrouwen en ondernemen werk is het mijn taak om zichtbaar te worden, door mij te laten zien en vrouwen mij kunnen vinden. 

Ik weet niet wat voor gevoel het is
Ergens in mij is er een blokkade die er voor zorgt dat ik de Bibbers krijg van het idee om zichtbaar te worden. Herken je dat ook? Uiteindelijk kom ik erachter dat kritiek die ik op mijn levenspad te veel heb mogen ontvangen, mij blokkeert

Dat ga ik veranderen.
Ik wil weer zo vrij zijn als vroeger. Als puber scheur ik met een brommer door het weiland. Met open vizier zit ik op de brommer, het voelt zo vrij. Mij laten zien, ik geniet ervan. Het is zo leuk. Ik heb geen enkele schaamte of angst. Ik denk niet na over wat anderen er van denken. Zo wil ik het nu ook daarom volg ik, Pak Je Podium.

Pak je podium
Een training van drie maanden  bij Eva Brouwer. Met als doel zichtbaar worden en mijn verhaal vertellen. De training is bijna afgerond en ik ben weer bij het gevoel van pubermeisje op de brommen “ open vizier en vrijheid. Het geeft mij een geweldig gevoel.

Blijf mij volgen voor meer tips en informatie over gezondheid, sport en ondernemer. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang drie gezondheidstips.

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2019

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Help ik moet zichtbaar worden! Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram