De nachtmerrie voor elke hardloper!

Mendiena Boer ― Blog

De nachtmerrie voor elke hardloper!

16 december 2019

De grootste nachtmerrie voor elke hardloper is blessures lopen. Hardlopers zijn van nature geneigd om door te gaan, ook als ze signalen van het lichaam krijgen. Ze kunnen moeilijk stoppen ook al roept het lichaam "stop" het is genoeg zo!

Winst of verlies

Negeer je als hardloper de signalen van het lichaam dan is de kans groot dat het lichaam blessures gaat vertonen. Levert het doorgaans dan meer winst of verlies op? Het is meer verlies. Je herstel duurt langer en de klachten komen misschien regelmatig terug. En! zo koester jij dus de grootste nachtmerrie "blessures".

Luisteren naar je lichaam

Hoe komt het toch! dat hardlopers door de pijn van het lichaam heen willen lopen? Wat voor beweging zit daar achter!. Hoe komt het toch! dat een hardloper voor zijn vitaliteit en gezondheid gaat hardlopen en niet goed voor zichzelf zorgt. Hoe komt het toch! dat een hardloper alle signalen van het lichaam negeert. Wat maakt dat een hardloper zo hard voor zichzelf is. Niet kan luisteren naar het lichaam en de grootste nachtmerrie ambieert, "Blessures".

Fantastische sport

Hardlopen is een fantastisch sport om je vitaliteit en gezondheid in de hand te houden. Het is laagdrempelig en gemakkelijke binnen de dagelijkse beslommeringen toe te passen. Wat mij betreft worden de blessures veroorzaakt door onbeheerst en onbewust te hardlopen. Daartoe heb ik een methode ontwikkeld waarmee "De nachtmerrie van Hardlopers" kan worden overwonnen.

Vind jij het spannend om naar de signalen van je lichaam te luisteren? Vind Jij het lastig om de raad van je op te volgen, " Nu Echt Stoppen.

Misschien doe jij jezelf enorm te kort door de signalen van je lichaam te negeren en levert het je verlies op.

Specifiek voor hardlopers heb ik een 7 gouden stappen methode ontwikkeld. Gewoon hardlopen zonder blessures. Hoe klinkt dat voor jou? Je kunt hier meer over lezen in het ebook "

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
16 december 2019

  Meld je aan voor 
meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


BEMER Partner De nachtmerrie voor elke hardloper! Assen, Groningen,, Noord Nederland

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram