Bewustwordingsdag voor diabetes.

Mendiena Boer ― Blog

Bewustwordingsdag voor diabetes.

14 november 2019

Wat jezelf kunt doen!

Vandaag is de bewustwordingsdag voor diabetes. Het doel is aandacht en begrip te vragen voor diabetes, die wereldwijd epidemische vormen aanneemt onder volwassenen en kinderen. Deze dag vraag ik aandacht voor wat jezelf kunt doen!

Wat zijn de oorzaken

Overgewicht, lichamelijke inactiviteit, ongezonde voeding en slecht of onregelmatig slapen zijn de grootste risicofactoren. Bij slapen gaat het om zowel lang dan kort slapen. In beide gevallen is er een verhoogd risico op diabetes.

Wat is dan het probleem?
Mendiena Boer help je graag verder

Wat is nu precies het probleem. De oorzaken zoals hierboven beschreven, zijn toch allemaal op te lossen. Minder eten, gezonder eten, meer bewegen en zorgen voor een goede nachtrust. Ik zou denken, simpel toch!. Zo werkt het niet. In mijn energetische therapeutische praktijk, die ik jaren heb gehad, heb ik gemerkt hoe lastig het voor mensen is om het roer om te gooien. Vaak is discipline en doorzetten het probleem. Het uitblijven van snel resultaat voelen speelt een rol. Als mensen na ongeveer zeven keer actie te hebben ondernomen, geen verandering voelen. Gaan Zij Stoppen.

Optimale bloeddoorstroming in de kleinste haarvaatjes

In mijn praktijk ontdekte ik dat ondersteuning bij diabetes met behulp van fysische vasculaire therapie een positieve effect heeft op diabetes. Deze behandelmethode die de doorbloeding in de kleinste haarvaatjes optimaliseert, helpt mensen het immuunsysteem te versterken, de stofwisseling te verbeteren en de energie neemt toe. Mensen voelen resultaat en na verloop van tijd is de behoefte aan bewegen vergroot.

Word bewust van wat jezelf kunt doen

Deze dag vraag ik aandacht voor wat jezelf kunt doen om diabetes te voorkomen en te verbeteren. Er is een mogelijkheid gebruikt te maken van de nieuwste behandelmethode " fysische vasculaire therapie", bewust worden van je voedingspatroon en meer bewegen. Bekijk hier video van OZ - door op link te klikken: https://youtu.be/_rxTba1FDfA

  • Wil je meer weten over de behandelmethode en coaching op het gebied van bewust eten en bewegen stuur mij een bericht via onderstaand link: geef een reactie.
<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
Mendiena Boer
2019

Gesprek aanvragen

via het contactformulier
Contactpagina openen

Geef een antwoord

BEMER Partner Bewustwordingsdag voor diabetes. Assen, Groningen,, Noord Nederland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram