Bewegen is Levenskwaliteit

Mendiena Boer ― Blog

Bewegen is Levenskwaliteit

17 september 2019

5 Dagen "Bewegen is Levenskwaliteit" Challenge tijdens de Nationale sportweek in Assen van 20-29 september.

Tijdens de Nationale sportweek in Assen geef ik een 5 daagse challenge van 19:00-20:30 uur. Deze week is specifiek om sport en bewegen onder de aandacht te brengen. Met de 5 daagse Challenge wil ik mensen de gelegenheid geven met het revolutionair medisch product kennis te laten maken en het te ervaren. Specifiek voor sport en gezondheid. Het zijn interactieve avonden over sport en gezondheid en hoe je op andere manier bewegen en gezondheid kunt ondersteunen.

Het doel van deze Challenge is dat je de nieuwste technologie, medisch hulpmiddel in de gezondheid en sport kunt ontdekken en ervaren. Deze nieuwe methode zorgt door ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestatie, vermindert risico's op blessures, verbeterde conditie en doorbloeding, verbeterde concentratie en uithoudingsvermogen, betere vitaliteit en gezondheid. Elke keer kun je het medische hulpmiddel 8 minuten ervaren.

Hoe ziet het programma eruit?

5 dagen Challenge tussen 19:00:20:30 uur.

  • Dag 1: Onder het genot van een drankje kennismaken. Revolutionair medisch hulpmiddel ervaren. Ervaren 8 minuten.
  • Dag 2: Boeiend verhaal over het menselijk lichaam en sport. Wat doet sport met het lichaam en wat gebeurt er als je weinig beweegt. Ervaren 8 minuten
  • Dag 3: Boeiend verhaal over het revolutionair medisch hulpmiddelen, rust en stilte momenten. Ervaren 8 minuten
  • Dag 4: Boeiend verhaal over voeding en blessures en de positieve effect van het revolutionair medisch hulpmiddel op voedingstoffen opname en blessures herstel of voorkoming. Ervaren 8 minuten.
  • Dag 5: Ervaringen uitwisselen, vragen stellen en beantwoorden, dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Ervaren 8 minuten.

Sport en bewegen is levenskwaliteit. Op welke wijze kun je sport en bewegen ondersteunen en nog meer uit jezelf halen om vitaal en gezond oud te worden. Of als je beperkt bent in sporten en bewegen hoe kun je dan toch je gezondheid verbeteren of behouden.

Waar: Alteveerstraat 98 / 9401 GD Assen. Aantal personen: 10 - 12

Aanmelden via een telefoontje: 06-42873500 Mendiena Boer

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
17 september 2019

  Meld je aan voor 
meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


BEMER Partner Bewegen is Levenskwaliteit Assen, Groningen,, Noord Nederland

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram