16 Minuten Per Dag Voor Je Gezondheid en Vitaliteit

Mendiena Boer ― Blog

16 Minuten Per Dag Voor Je Gezondheid en Vitaliteit

19 november 2019

Zou jij dat ook willen? Zou jij een ander het gunnen?

Vitaliteit en Gezondheid is Goud Waard

Gezondheid en vitaliteit is een gouden bezit. Als gezondheid je in de steek laat dan vervallen al je dromen, wensen en verlangen. Ik lees het regelmatig bovenaan een rouwadvertentie: nog zoveel plannen, ideeën en wensen maar de tijd is niet gegund.

Wij beseffen ons te weinig hoe belangrijk het is om gezond en vitaal te zijn. Het komt vaak te laat: Het Besef. Als de tijd daar is willen we van alles nog uit ons leven halen. Maar hoe fantastisch is het als je je beseft hoe belangrijk gezondheid is en hoe je je gezondheid in eigen hand kunt houden, en dan alles uit het leven te halen.

Als verzorgende werk ik een aantal jaren geleden op de afdeling Dementie. Ik zie schrijnende situaties. Zo ook die ene keer. Ik loop de kamer binnen van een man rond 54 jaar. Hij kijkt mij verdwaast aan. Ik kijk de kamer rond aan de wand hangen oorkondes met de tekst: de beste directeur van……. Ik kijk hem aan en zie een verloren man die niet meer weet wat hij doet. Het raakt mij diep van binnen, tranen springen in mijn ogen. Ik stel mezelf de vraag: wat stelt het leven voor? Zo ben je de beste directeur van……. en zo ben je een verloren man. Deze situatie heeft zoveel indruk op mij gemaakt. Wat kan ik doen?

Naast mijn coaching en training start ik een energetisch therapeutische praktijk. Zo kan ik mensen helpen fysieke en mentale klachten te behandelen en coachen op gedrag. Een fantastische tijd maar ik ontdek ook dat ik nog meer voor mensen kan betekenen. Wat meer zit voor mij in elke dag thuis behandelen, precies als tanden poetsen. Zo kom ik in contact met een Internationale AG Bemer, het bedrijf heeft meer dan 20 jaar aan de ontwikkeling van fysische vasculaire therapie gewerkt. Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben plaatsgevonden en nog steeds om te verbeteren. Een behandelmethode waar ik ongelofelijk blij van word. Ik heb het twee jaar in mijn praktijk toegepast en uitgeprobeerd, voor de clienten met succesvolle resultaten.

Wat Is Nu Precies Fysische Vasculaire Therapie

Comfortabel en Snel in gebruik

Fysische vasculaire therapie is eenvoudig in gebruik. Het kan door iedereen worden toegepast. Wat is nu zo Uniek aan dit product? Door het dagelijkse toepassen van de therapie is het een van de meest effectieve behandelmethode ter ondersteuning van je vitaliteit en gezondheid. De video hieronder geplaatst geeft een goed beeld van deze therapie en laat zien wat Dr Mehmet erover zegt.

De werking van de therapie

Neem 10 minuten de tijd en laat je verwonderen.
Gezondheid = Geluk

In het kort: Fysische vasculaire therapie zorgt voor een optimale doorbloeding in de kleinste haarvaatjes. Men noemt dat microcirculatie. Het duidt op dat deel van de bloedsomloop die in het vertakte netwerk van de kleinste bloedvaten plaatsvinden. Wat is nu zo belangrijk aan die kleine bloedvaten.

Microcirculatie is functioneel het belangrijkste onderdeel van de menselijke bloedsomloop en vindt plaats in het fijne netwerk van kleine bloedvaten. Deze kleine bloedvaten voorzien het weefsel en de organen van zuurstof en voedingsstoffen en voeren afvalstoffen af en stimuleert het immuunsysteem. Een beperkte of verstoorde microcirculatie doet de cellen sneller verouderen en is de oorzaak van veel ziekten en blessures.

De grote vaten zijn door een arts waarneembaar. De kleinste haarvaatjes niet. Juist in de kleinste haarvaatjes beginnen de meeste ziektes. Het begin van een ziekte merken mensen niet omdat er geen sensoren in de klein haarvaatjes zitten. Een dergelijke proces kan wel 10 jaar in de kleinste haarvaatjes gaande zijn voordat het in de groten vaten komt. Dan gaan mensen pijn voelen. Om positieve impact te hebben op de bloeddoorstroming in de kleinste haarvaatjes is fysische vasculaire therapie de gewenste toepassing, voor dagelijks gebruik.

Gezondheid = Geluk

<a href='https://mendienaboer.nl/author/mendiena/'>Mendiena Boer</a>
19 november 2019

  Meld je aan voor 
meer informatie


BEMER Partner 16 Minuten Per Dag Voor Je Gezondheid en Vitaliteit Assen, Groningen,, Noord Nederland

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram